Vanliga frågor (FAQ)

Så här funkar det

Just Right är helt gratis att spela. När sändningen börjar så är alla spelare som är inne i Just Right appen med och spelar. Starta appen i god tid, så du inte missar något. För att bli påmind när klockan närmar sig 19:45 bör du tillåta notiser från Just Right. Du har en begränsad tid på dig att svara på varje fråga och detta gör du genom att välja ett av flera svarsalternativ. Skulle du svara fel eller missa att svara på en fråga så åker du ut om du inte använder ett extraliv, men kan självklart titta vidare. Om du har rätt på alla frågor är du med och delar på vinstpotten. Vill du värma upp innan sändningen så har vi ett provspel.

Hur funkar extraliv?

Extraliven används för att rädda dig kvar i en spelomgång och aktiveras automatiskt om du svarar fel. Ett extraliv kan användas per spelomgång och bara fram till en viss förutbestämd fråga, vanligtvis nummer 7.

Hur får jag extraliv?

Från start har du tre extraliv och får ett nytt var fjärde omgång. För varje ny spelare du bjuder in får ni tre extraliv var. Ibland lottar vi ut extraliv under sändningarna. Vinnarna presenteras med en guldinramad profilbild, längst ned på skärmen. Det går också att köpa extraliv i appens affär.

Topplistan

Topplistan håller koll på vem som vunnit mest pengar under den senaste veckan och månaden.

Ta ut en vinst

För att göra uttag eller skänka pengar till välgörenhet behöver du först logga in. Välj därefter ”Uttag” i ≣-menyn och fyll i efterfrågade uppgifter. Vi använder oss av Trustly för att göra överföringar. Det tar normalt 5-7 bankdagar innan du har mottagit dina pengar. Den lägsta summan du kan ta ut är 100 kr.
Även om man kan spela från många olika länder vänder vi oss idag främst mot den svenska marknaden. Med tanke på skatterättsliga regler så förbehåller vi oss rätten att bara betala ut pengar till svenska medborgare. Läs mer i Allmänna villkor.

Hur byter jag användarnamn och profilbild?

För att byta användarnamn är det bara att trycka på ”Namnlös” och mata in vad du önskar heta. Samma sak är det med profilbild. Tryck i cirkeln och ta ett foto eller ladda upp en bild från din kamerarulle. Just Right förbehåller sig rätten att ta bort stötande innehåll eller stänga konton med innevarande vinster utan att meddela berörd kontohavare. Läs mer i Allmänna villkor.

Bild eller ljud hackar

Detta beror oftast på nätverksproblem. För bästa upplevelse sträva efter att använda en så bra nätverksförbindelse som möjligt. Ju fler ”staplar” desto bättre. Ibland kan det hjälpa att byta från tex WiFi till 4G, men tänk på att trafikavgifter kan tillkomma.

Spelet avbröts p.g.a. kommunikationsproblem

Även detta beror nästan alltid på lokala nätverksproblem, se frågan angående bild och ljud ovan. Vårt spel går snabbt och det finns små marginaler för felhantering. Bra nätverk (och allmänbildning 😉) förbättrar dina odds att vinna betydligt.

Hur kan jag komma i kontakt med er?

Har du funderingar eller kanske en riktigt bra ”Just Right fråga” till nästa sändning? Kontakta oss gärna! Använd helst ”Kontakta support” i appens ≣–meny eller skicka ett mail till spelarkontakt@itsjustright.se. Följ vårt Instagramkonto @itsjustrightofficial för information, ledtrådar och mycket annat skoj!